Rullekake -

Rullekake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 225° i 6-8 minutter. Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Vend inn hvetemelet. Smør røren jevnt ut i papirkledt langpanne og stek kaken midt i ovnen til den er lyst gyllen. Hvelv kaken på sukkerdrysset papir, hvelv langpannen over og avkjøl kaken litt. Fjern langpannen med papiret og smør syltetøy over kaken. Rull den sammen fra langsiden, pakk den stramt i matpapir og avkjøl kaken helt med skjøten ned.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Charlotte Russe