Runde knekkebrød - Denne oppskriften holder til ca. 20 knekkebrød.
Foto: Foto: Studio Dreyer Hensley/Opplysningskontoret for brød og korn

Runde knekkebrød

Denne oppskriften holder til ca. 20 knekkebrød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland mel, gjær og salt i en bakebolle. Elt deretter inn fingervarmt vann. 

Dekk bakebollen med plast. La deigen heve i ca. 1 time til minst dobbel størrelse.

Ha deigen på et melet bakebord. Del deigen i 20 like store emner. Kjevle runde, tynne leiver. Stikk ut hull i midten med et glass eller lignende. La dem heve i ca. 15 min. Prikk med en gaffel eller en spisepinne. 

Stek knekkebrødene midt i ovnen ved 225 C i 7 minutter. La dem deretter tørke ved 100 C til de er helt sprø. Avkjøl på rist.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.