Rundstykker med valnøtter og hasselnøtter - Deilige rundstykker med valnøtter og hasselnøtter. Perfekt etter en tur i kulden!
Foto: Manuela Kjeilen

Rundstykker med valnøtter og hasselnøtter

Deilige rundstykker med valnøtter og hasselnøtter. Perfekt etter en tur i kulden!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 200°C.

Grovhakk valnøtter og hasselnøtter.

Smelt smør og bland det med melken. Rør gjæren ut i den lunkne melkeblandingen.

Tilsett salt, sukker, mel, honning, nøtter og sesamfrø og elt til alt er godt blandet, og deigen er jevn og smidig. Dette tar ca 10 minutter.

La deigen heve til dobbel størrelse.

Lag cirka 25 rundstykker av deigen, sett dem utover bakepapirkledde stekebrett og la dem etterheve på et lunt sted ca. 20 minutter.

Pensle med sammenvispet egg og stek rundstykkene på nederste rille i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Rundstykkene kan fryses og holder seg ellers gode i 2-3 dager hvis de er godt pakket inn.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.