Russisk kylling à la rype -

Russisk kylling à la rype

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bind opp kyllingen, gni den inn med salt og pepper. Legg kyllingen i en jerngryte og brun den i smør på alle sider. Hell eventuelt på vodka, tenn på og la flammen brenne ut. Ta opp kyllingen. Rens og hakk løken. Del eventuelt store sopper. Brun løk og sopp, og legg kyllingen tilbake i gryten med brystsiden opp. Hell på buljong, tilsett einerbær og timian og la kyllingen surre under lokk til kjøttet er mørt og gjennomkokt, ca. 1 time. Hell på crème fraîche når det gjenstår ca. 15 minutter av tiden. Rør maisenna ut i litt vann og tilsett i sausen sammen med tyttebær. La sausen få koke et par minutter til den har tyknet. Skjær kyllingen i porsjonsstykker og server dem med saus, potetmos og rosenkål eller andre grønnsaker. Tips: Retten kan også lages med grillede kyllinglår. Beregn 4 kyllinglår, fres dem raskt i smør, flamber dem eventuelt og ta dem opp. Brun løk og sopp som beskrevet over, hell på kraft og crème fraîche og la det surre i 15 minutter. Jevn sausen med maisenna og tilsett tyttebær. Legg kyllinglårene i sausen og la dem bli gjennomvarme, ca. 15 minutter. Server med tilbehør som over. Oppskriften er hentet fra egg.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?