Russiske pannekaker fra Schønberg Erkens kjøkken -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Russiske pannekaker fra Schønberg Erkens kjøkken

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smøret smeltes, irøres melet, spedes med melken og vannet; gis et oppkok, sitrondråper, salt og sukker has i. Avkjøles, irøres eggeplommer og stivvispede eggehviter. Stekes i smeltet smør på panne ved svak varme. Server med syltetøy mellom pannekakene, 2-3 i høyden. Råd: Lag røren og stek i stekepanne med lav kant, det er viktig å bruke svak varme. Når pannekaken skal snus, la den gli over på et grytelokk eller bunnen av en springform (sukkerbrødform) og la pannekaken skli med den ustekte siden ned i pannen. Bruk nyrørte bær mellom pannekakene ved servering. Dryss med melis. Russiske pannekaker kan også lages som små porsjonspnnekaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Pannekaker