S'mores Cookies - Denne herlige oppskriften på kjeks med marengs og sjokolade må prøves!
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

S'mores Cookies

Denne herlige oppskriften på kjeks med marengs og sjokolade må prøves!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha sukker, smør og honning i en mikserbolle og visp til det ikke lenger er klumper i smøret.

Sikt i mel (begge sorter), salt og kanel. Rør videre til melet er godt blandet inn.

Ta to ark bakepapir, legg deigen mellom dem og kjevle den flat.

Vil du ha kjeksene supertynne kan du dele deigen i to og bruke ytterligere to ark med bakepapir. 

Legg deigen i kjøleskapet i 30–60 minutter, fremdeles mellom bakepapirarkene.

Sett stekeovnen på 180°C .

Ta deigen ut av kjøleskapet og trykk ut så mange kjeks du kan med en utstikker.

Legg dem på en bakepapirkledd bakeplate og strø over litt sukker.

Stek kjeksene i 10–12 minutter (ikke bruk varmluft).

Avkjøl kjeksene helt.

Lag marengsfrostingen - du finner oppskriften her. Ha 1–2 ss på annenhver kjeks og bruk en crème brûlée-brenner og brenn toppen av marengsen littegrann.

Smelt sjokolade over et vannbad og ringle en spiseskje med sjokolade over marengsfrostingen.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold