Sørlandsboller - Disse bollene er helt uimotståelig!
Foto: Foto: Svein Brimi

Sørlandsboller

Disse bollene er helt uimotståelig!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre gjær i en bolle. Smelt smør i en kjele og tilsett melken. Varm dette opp og tilsett i bollen sammen med gjæren. Rør ut gjæren, tilsett sukkeret og det meste av melet. Elt til en smidig og glatt deig. 

La den heve i ca. 45 min. 

Bak ut bollene og etterhev i 30 min. på et bakepapirkledd stekebrett. 

Stek bollene ved 200 grader i ca. 15 min. Avkjøl bollene helt. 

Skjær av toppen av bollene og legg lokkene til side. Ta ut en god del av innmaten. Fyll hullet med vaniljekrem og legg på lokket. 

Smelt sjokolade og smør i vannbad, hell sjokoladesaus over bollene. La sjokoladen stivne før servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.