Søt paideig - Paideig er ikke helt umulig å lage, akkurat. Dropp melisen i denne oppskriften dersom du skal bruke den til noe annet enn dessert.

Søt paideig

Paideig er ikke helt umulig å lage, akkurat. Dropp melisen i denne oppskriften dersom du skal bruke den til noe annet enn dessert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell melet ut på en arbeidsbenk (fortrinnsvis av marmor), og lag en fordypning. Ha smør, melis og salt oppi fordypningen. Bland alle ingrediensene i fordypningen med fingrene, tilsett eggene, arbeid melet inn litt etter litt, og bland godt. Når alt er ferdig blandet, knar du deigen 2 eller 3 ganger med håndroten så den blir jevn, pakker den i plastfolie, og lar den hvile i kjøleskapet i 1-2 timer før bruk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Enkel rabarbrapai