Søtpotetpletter med mynte og fetaost - Dette er sunn mat som servers på Finnskogtoppen. Søtpotetkakene serveres med mynte og fetaost. Mmm...

Søtpotetpletter med mynte og fetaost

Dette er sunn mat som servers på Finnskogtoppen. Søtpotetkakene serveres med mynte og fetaost. Mmm...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell søtpotetene og riv dem på et rivjern. Visp egget og smelt smøret. Bland de revne potetene med egg, mel og smør, fetaost og mynte. Smak til med salt og pepper. Varm opp oljen på middels varme i en stekepanne. Legg i spiseskjestore kaker og stek dem gylne på begge sider. Legg plettene på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek dem på 180 grader til de blir sprø, ca 5-7 minutter. Server dem med rømme og persille.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Maispletter