Sachertorte - Sachertorte er den berømte kaka fra Wien. Den opprinnelige oppskriften er låst inn i en safe og er hemmelig. Men, her har du en fin og enkel variant!
Foto: Wien-Tourismus/Robert Osmark

Sachertorte

Sachertorte er den berømte kaka fra Wien. Den opprinnelige oppskriften er låst inn i en safe og er hemmelig. Men, her har du en fin og enkel variant!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175°C i 35-40 minutter. Rør smør og sukker hvitt. Riv sjokoladen fint og rør den inn. Skill eggene og rør inn én eggeplomme om gangen, vend inn melet. Stivvisp eggehvitene og vend dem inn. Fyll røren i godt smurt form, ca. 24 cm i diameter. Stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Avkjøl den på rist. Smør et lag aprikosmarmelade over kaken. Smelt sjokoladeglasuren etter anvisningen på pakken og hell den over kaken. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?