Slik gjør du det:
Mål opp gryn og ha over kokende vann i en egen bolle. La det stå og svelle.
Bland forsatsen i bakebollen på kjøkkenmaskinen og la den stå under lokk mens du måler opp resten. Etter 5-10 minutter har du over mel og frø i forsatsen og rører forsiktig med K-krok.
Bland så inn havregrøten og kjør opp hastigheten. Hell over ca 4 ss olje og kjør litt til.
Ta ut kroken og legg på lokk. Sett bollen i varmt vann og hev i ca 1 time.Elt deigen ut på melet benk og bak ut til to brød. Skjær striper i brødet og etterhev i ca 45 minutter over varmt vann. Stek på 200 grader i ca 45 minutter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.