Saftig gulrotkake - Denne oppskriften passer til en langpanne på 30 x 40 cm.
Foto: Foto: Svein Brimi

Saftig gulrotkake

Denne oppskriften passer til en langpanne på 30 x 40 cm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha sukker og olje i en stor bakebolle og visp godt. Pisk inn eggene ett og ett om gangen, og sikt inn hvetemel, natron, bakepulver og kanel til du har en jevn deig. 

Riv gulrøttene fint og ha i deigen til slutt. 

Ha deigen i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min. 

Avkjøl kaken i formen.

Rør sammen smør, kremost, melig og vaniljesukker til en jevn og glatt ostekrem. Bre ostekremen i et tykt lag over kaken. Pynt med litt revet gulrot på toppen.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Gulrotkake