Saftig sjokoladekake i liten langpanne - Denne myke og saftige sjokoladekaken er lagd i en liten langpanne i størrelse 27 x 38 cm.
Foto: Foto: Tove Holter/idefull.no

Saftig sjokoladekake i liten langpanne

Denne myke og saftige sjokoladekaken er lagd i en liten langpanne i størrelse 27 x 38 cm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør, sukker og vaniljesukker ble pisket kremete og lyst. Deretter tilsatte jeg ett og ett egg, mens kjøkkenmaskinen gikk. Til slutt hadde jeg i det tørre og det våte (smeltet sjokolade og kefir) om hverandre.

Kaken ble stekt midt i ovnen på 170 grader i 40 minutter.

Avkjøles før kremen has på.

Glasur:

Kok opp kremfløten. Ta kjelen til side og ha oppi sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet. Avkjøles.

Avkjølt sjokoladekremblanding piskes luftig sammen med melis og vaniljesukker. Etter noen minutter tilsatte jeg resten av ingrediensene litt og litt, mens kjøkkenmaskinen fortsatt gikk. Dette ble en veldig luftig krem.

Etter en dag i kjøleskapet stivnet den, så ha den på den avkjølte kaka mens den fortsatt er luftig.

Jeg likte denne kaken best da den var romtemperert.

Oppskrift:

Idefull.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.