Saftige biffspyd med hjemmelagd potetsalat - Passer du på at kjøttbitene er omtrent like store, er du et langt steg på veien til perfekt grillede grillspyd.
Foto: Øystein Westlie

Saftige biffspyd med hjemmelagd potetsalat

Passer du på at kjøttbitene er omtrent like store, er du et langt steg på veien til perfekt grillede grillspyd.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med potetene. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Du kan gjerne koke dem dagen før du skal lage salaten. Avkjøl potetene. Skrell dem før du deler dem i små terninger.

Hakk opp paprikaen, rødløken, hvitløkfeddet og timiankvastene og ha den i en bolle sammen med yoghurt, majones, spisskummen, salt og pepper. Smak til og kjenn at det er passe krydret. Rør inn potetene. 

Skjær kjøttet i terninger på ca. 3×3 cm og ha det i en pose sammen med oljen og krydderet. La kjøttet marineres på kjøkkenbenken i 20 minutter. Træ kjøttbitene 4 grillspyd.

Grill spydene på litt over medium varme i 2–3 minutter på hver side dersom du ønsker å ha dem litt røde inni, og litt lenger dersom du vil ha dem gjennomstekt.

Oppskrift:

Besøk bloggen min her

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.