Saftige biffspyd med hjemmelagd potetsalat

Saftige biffspyd med hjemmelagd potetsalat

Passer du på at kjøttbitene er omtrent like store, er du et langt steg på veien til perfekt grillede grillspyd.

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Start med potetene. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Du kan gjerne koke dem dagen før du skal lage salaten. Avkjøl potetene. Skrell dem før du deler dem i små terninger.
Hakk opp paprikaen, rødløken, hvitløkfeddet og timiankvastene og ha den i en bolle sammen med yoghurt, majones, spisskummen, salt og pepper. Smak til og kjenn at det er passe krydret. Rør inn potetene.
Skjær kjøttet i terninger på ca. 3×3 cm og ha det i en pose sammen med oljen og krydderet. La kjøttet marineres på kjøkkenbenken i 20 minutter. Træ kjøttbitene 4 grillspyd.
Grill spydene på litt over medium varme i 2–3 minutter på hver side dersom du ønsker å ha dem litt røde inni, og litt lenger dersom du vil ha dem gjennomstekt.

Kanskje disse også frister?