Saftige sveler - Tradisjonsrike sveler smaker nydelig med syltetøy og brunost til kaffen!
Foto: Foto: Svein Brimi

Saftige sveler

Tradisjonsrike sveler smaker nydelig med syltetøy og brunost til kaffen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og suk­ker til eg­ge­do­sis. Til­sett melk og smør.

Bland mel med nat­ron og hjor­te­takk­salt og sikt det i eg­ge­do­si­sen. Bland alt til en klum­p­fri røre.

Varm ste­ke­pan­nen til den er mid­dels varm, og stek sve­le­ne på begge si­der. Det er ikke nød­ven­dig med smør i pan­nen.

Legg sve­le­ne på rist, og ser­ver dem ny­stek­te med brun­ost eller syl­te­tøy.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?