Sagopuddding med rørte bær -

Sagopuddding med rørte bær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp melk og fløte (ev bare melk), dryss i sagogryn under omrøring og la trekke til en fyldig grøt. Tilsett sukker, hakkede mandler og revet sitronskall. Hell i serveringsbolle eller i porsjonsglass, dryss litt sukker på toppne, slik at det ikke danner seg "skinn". Server med bærsaus eller rørte bær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Marte Knipe