Sakavci - Kjøttboller med ris -
Foto: TV2

Sakavci - Kjøttboller med ris

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland kjøttdeig, ris (godt skylt i kaldtvann, godt avrent), egg, finhakket hvitløk, chilipulver, salt og pepper. Form til runde kjøttboller og rull i hvetemel. Smelt smør i en stekepanne, tilsett tomatpuré og la frese et par min. før kjøttbollene legges i panne. Stek kjøttbollene rundt på alle kanter, senk temperaturen og la kjøttbollene "putre" i 25-30 min. Server med potetmos eller brød. Oppskrift: Hida Omanovic

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?