Salade Niçoise

Salade Niçoise

Denne salaten er et måltid i seg selv, men kan brukes som tilbehør til f. eks grillet fisk.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Salat

Slik gjør du det:

Skiv po­te­te­ne og kok dem møre i godt sal­tet vann. Legg i as­par­ges­bøn­ne­ne og la dem koke med ett mi­nutt. Sil av og ha på litt salt og olje. Hard­kok eg­ge­ne, ca. 7–-8 mi­nut­ter. Av­kjøl, pill av skall og del dem i to. Skyll sa­la­ten og ha den på et fat. Fin­hakk sja­lott­lø­ken og dryss over. Del to­ma­te­ne i to og legg på sa­lat­bla­de­ne sam­men med po­te­ter, as­par­ges­bøn­ner, egg, oli­ven og sar­di­ner. Ser­ver med grovt brød og oli­ven­ol­je.

Kanskje disse også frister?