Salami- og fetaostpiroger med tomatsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Salami- og fetaostpiroger med tomatsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen deigen etter anvisning på pakken. Etter heving kjevle ut deigen til 6-8 rundinger. Legg strimler av salami, fetaost i biter og grovmalt pepper midt på den ene halvdelen og brett den andre over. Klem godt sammen med fingrene i kantene. Stek i varm stekeovn 225 ºC i 10-12 min. Server med tomatsalat. Tomatsalat: Skjær tomater i skiver og legg i en form/boks. Legg over sorte oliven, noen blader frisk basilikum. Lag en dressing av olivenolje (eller bruk oljen fra fetaosten), balsamicoeddik, salt og pepper, og hell over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Marinert ost
fav Tid: 30 min
Ost- og pastasalat