Salat med grønne bønner - Denne enkle salaten passer gjør hverdagsmaten litt bedre.
Foto: Christopher Sjuve

Salat med grønne bønner

Denne enkle salaten passer gjør hverdagsmaten litt bedre.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær av tuppene av bønnene. Legg dem i kaldt vann så lenge du har tid til.

Skjær løken i biter. Kok løk og bønner i to, tre minutter, sil av og ha i en bolle. (Du kan også bruke rå løk om du liker det, eller legge løken i vann med litt eddik i en times tid for å bli kvitt stinget).

Del granateple i to. Brekk det løs i biter. Fjern det hvite og legg de røde kjernene i bollen sammen med løk og bønner.

Hell over olivenolje og skvis over sitronsaft. Bland skikkelig godt med hendene.

Smak til med salt og nykvernet pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.