Salat med vannmelon og safranmarinert mozzarella -
Foto: Mattis Bjørnsen

Salat med vannmelon og safranmarinert mozzarella

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fres sjalottløken i ca. 1 ss olivenolje. Tilsett safran og hvitvin. La det koke til nesten all væske er fordampet. Juster med honning. Avkjøl og rør inn resten av olivenoljen. Del mozzarellaosten i små biter. Hell over safranvinaigretten og mariner osten på et kjølig sted i minst 1 time. Kutt vannmelon i like firkanter og fjern gjerne noen av frøene. Anrett melonbitene på tallerkener. Legg på mozzarella. Strø over litt flaksalt. Bland noen basilikumskudd med salatblader og fordel på hver tallerken. Tips: Server salaten med grissini. Grissini Safranen kan sløyfes. Prøv gjerne med krydderurter isteden, for eksempel frisk estragon eller gressløk! I så fall bør urtene finkuttes og blandes med osten rett før salaten serveres. Oppskriften er hentet fra "Salater!" av Jørgen Kolderup.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.