Slik gjør du det:
Skjær kjøttet i tykke skiver, legg dem i kaldt vann og kok opp. Smak på vannet. Er det salt, hell det av og legg kjøttet i nytt kaldt vann. Kok opp, skum av og tilsett pepper. La kjøttet trekke under lokk i 20-30 minutter. Rens og skjær kålroten i tykke staver og gulrøttene i tykke staver eller kubber. Skrell nepene. Små neper kan være hele, store deles i fire. Kok grønnsakene sammen med kjøttet i 20-30 minutter, til alt er mørt. Server kjøtt og grønnsaker i kokelaken, eventuelt med kokte poteter til. Grov sennep smaker også godt. Brød kan erstatte potetene.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.