Salt lapskaus med byggryn -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Salt lapskaus med byggryn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg byggryn i bløt natten over. Legg kjøttet i en kasserolle, dekk med vann og kok opp. Skum godt og tilsett utbløtte byggryn (bløtevannet helles av). Vannet skal dekke kjøtt og byggryn. La trekke 1 - 1 1/2 time. Mens skjøttet trekker, skrell og del poteter og grønnsaker i terninger. Ta opp kjøttet og avkjøl litt. Skjær det i små terninger. Tilsett alle grønnsakene med unntak av purre i kraften. Kok opp og la trekke til alt er mørt. Purre i skiver og kjøtt i terninger tilsettes mot slutten av trekketiden. Smak til med salt og pepper og dryss over rikelig med persille ved servering. Server med flatbrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Betasuppe