Salt lapskaus -

Salt lapskaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøtt, poteter og gulrøtter i terninger. Kok opp vann med buljongterning, legg kjøtt, poteter og gulrøtter i og la lapskausen småsurre til alt er mørt, 20-30 minutter. Smak til med salt og dryss persille over før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Urteschnitzel