Saltbakt fisk - Det er så superduperenkelt at det er en lek! Prøv gjerne med fjellaure.
Foto: Erik Hannemann

Saltbakt fisk

Det er så superduperenkelt at det er en lek! Prøv gjerne med fjellaure.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Bland saltet med vannet til det blir en formelig masse.

Legg salt i bunnen av en ildfast form. Legg fisken på toppen og dekk med resten av saltet (hodet og halen trenger ikke dekkes).

Bak i en halv time. Kakk løs saltet og fjern det. Nå er det lett å fjerne skinnet.

Servér gjerne med potetsalat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?