Saltbakt kylling - Dette er grunnoppskriften. Det er ikke noe problem å utvide denne med urter og annet godt.
Foto: Erik Hannemann

Saltbakt kylling

Dette er grunnoppskriften. Det er ikke noe problem å utvide denne med urter og annet godt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

1 stk kylling

1,2 kg salt

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 220 grader.

Bland saltet med nok vann til at det blir en formelig masse. Legg et lag med salt i bunnen av en ildfast form. Legg kyllingen på toppen. Dekk resten av kyllingen med salt. Saltlaget skal være omtrent 1 cm tykt.

Bak i ovnen i 60-80 minutter.

Skjær eller kakk løs saltet (som herdes under steking). Skjær opp kyllingen og servér.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Coq au vin