Saltbakt rødløk - Å saltbake løk blir veldig godt. Men du, har du ikke salt, så prøv bare å gjøre det samme uten salt. Det blir nok det samme skal du se.
Foto: Erik Hannemann

Saltbakt rødløk

Å saltbake løk blir veldig godt. Men du, har du ikke salt, så prøv bare å gjøre det samme uten salt. Det blir nok det samme skal du se.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Legg litt salt i bunnen av en ildfast form. Legg på løken (uskrelt) og dekk den (mer eller mindre) med salt. 

Bak den i ovnen i en time. Fjern saltet, del den i to og servér med litt smør - eller til fisk, kjøtt eller fugl.

(For at det skal være lettere å forme og pakke saltet rundt løken kan du blande inn litt vann i saltet).

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Klassisk kalkun
fav Tid: 30 min
Saltbakt fisk