Saltbakt skrei med rødbetmos og mandelpotetpuré -

Saltbakt skrei med rødbetmos og mandelpotetpuré

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 grader. Rødbetmos: Kok rødbetene sammen med sjalottløk i hvitvin, til de er helt møre. Mos rødbetene fint og rør inn smør. Smak mosen til med salt og pepper. Mandelpotetpuré: Kok mandelpotetene møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og damp dem godt. Mos dem fint og rør inn smør og melk. Smak pureen til med salt og pepper. Skjær skreien i porsjonsstykker og legg dem på en seng av grovt salt i et ildfast fat. Dekk fisken med salt og bak den i ovnen til den er akkurat gjennomkokt. Børst av saltet og server skreien som på bildet med en stripe ribbesjy rundt og eventuelt stekt sopp.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.