Saltbakte ferskpoteter med dipp - Saltbakte poteter er nydelig og her får du en dipp på kjøpet!

Saltbakte ferskpoteter med dipp

Saltbakte poteter er nydelig og her får du en dipp på kjøpet!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrubb potetene og legg dem i et kokekar, dryss over salt og hell på så mye vann at potetene så vidt dekkes. Kok potetene under lokk til de er møre - 15-20 minutter. Hell av kokevannet. Rør sammen ingrediensene til dippen og smak den til med salt. Server potetene som en selvstendig smårett eller snacks med dippen ved siden av. Potetene er også gode som tilbehør til spekemat, grillmat eller annet - med eller uten dipp.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.