Saltimbocca med kylling - En oppskrift som gjør kyllingen bedre? Lag deg en saltimbocca.
Foto: Erik Hannemann

Saltimbocca med kylling

En oppskrift som gjør kyllingen bedre? Lag deg en saltimbocca.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pastaen i saltet vann. 

Bank kyllingbrystet flatt mellom to lag med bakepapir. Legg på parmaskinke og salvie. Rull sammen og fest med en tannpirker så de ikke åpner seg under steking. 

Ha på salt og pepper og stek dem gylne på begge sider. Ha i hvitvin og la det koke nesten helt inn. Ha i en spiseskje smør og la det steke med. 

I en annen gryte eller stekepanne: Stek hakket sjalottløk, hakkede tomater og kapers i fem, seks minutter. 

Servér pastaen med saltimbocca på pasta og ha på tomatblandingen. Ha over litt timian. 

Riv eventuelt over litt parmesan. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Hjemmelaget pasta