Saltimbocca på rødspette -

Saltimbocca på rødspette

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg to og to rødspettefileter sammen med skinke, ost og finsnittet vårløk mellom. Vend dem først i mel blandet med salt og pepper, deretter i egg vispet sammen med vann og til slutt i strøbrød. La filetene ligge et par minutter på tørt underlag så paneringen fester seg. Lag sausen etter anvisningen, med fiskekraft. Rør inn persille like før servering. Kok aspargesene. Stek rødspettefiletene i olje i 3-4 minutter på hver side. Bruk middels varme så fisken blir gjennomstekt uten å bli for brun. Server fisken med sausen og asparges, samt kokt ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?