Saltkokte poteter med tomatsaus - Tapaspoteter er saltkokte poteter til tapasbordet som gjerne kan serveres med en god tomatsaus.
Foto: Kim Holthe

Saltkokte poteter med tomatsaus

Tapaspoteter er saltkokte poteter til tapasbordet som gjerne kan serveres med en god tomatsaus.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vannet. Ta i salt og godt vaskede poteter. Det er viktig å bruke små, jevnstore poteter. La potetene koke til de er så vidt møre, ca. 15 minutter. Hell ut vann og salt og la potetene dampe et par minutter i kjelen uten lokk. Tomatsaus: Smelt smøret i en kjele. Skjær løken i terninger som freses i smøret. Tilsett videre finhakket hvitløk, chili og timian. Sausen skal småkoke ca. 10 minutter. Kan serveres varm, lun eller kald til potetene. TIPS: Du kan eventuelt erstatte tomatsausen med aioli eller servere begge deler. frukt.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Vegetarkarri
fav Tid: 60 min
Fin røsti