Saltstenger ”grissini” - Disse saltstengene er superenkle å lage og veldig populære blant store og små.
Foto: Peter Berg

Saltstenger ”grissini”

Disse saltstengene er superenkle å lage og veldig populære blant store og små.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen mel, gjær, salt og vann til en deig. Sett den til heving på et sted uten trekk. Når det har hevet, trill ut tynne "stenger". Legg dem på et stekebrett.

Pensle med olje og dryss på flak av havsalt.

Stek i ovnen på ca 200 grader i 5-–6 minutter. Følg med så ikke de brenner seg.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Fletteloff
fav Tid: 180 min
Fougasse