Salviekoteletter med fetaost og rød bønnesalat -
Foto: Foto: TV 2 © God morgen Norge

Salviekoteletter med fetaost og rød bønnesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan bytte ut tørket salvie med frisk. Da må du doble mengden. Purre kan erstattes med vårløk. Husk da at det går omkring fem vårløk på én purre. Stek tempererte koteletter i olje (eller smør) på middels varme ca 3 minutter på hver side. Krydre med salt pepper og salvie. Bland sammen ingrediensene til fetaostdressingen og hell det over kotelettene. Hell kraften av bønnene, skyll godt og la dem renne av seg. Bland sammen med resten av ingrediensene og server ved siden av kotelettene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gryterett fra Toscana