Sandefjordsmør - Klassisk saus: Med denne sausen liker alle fisk.
Foto: Erik Hannemann

Sandefjordsmør

Klassisk saus: Med denne sausen liker alle fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp fløte og la det koke litt inn til det blir tykt, ca fem minutter. Ta av varmen. Skjær smøret i terninger. Pisk inn litt og litt av smørterningene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. (Bruk gjerne hvitt pepper). Om du skal varme den opp så må den ikke koke.

Hakk persillen og rør inn ved servering.

MERK: Sausen kan gjøres klar i forveien. Rett før servering koker du den opp, trekker til siden og rører inn smøret.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Enkel peppersaus
fav Tid: 15 min
Béarnaise-saus