Sandkaker - Her har du oppskriften på gode, gammeldagse sandkaker som smuldrer når du spiser dem. Du må gjerne fylle dem med krem og syltetøy!
Foto: Christopher Sjuve

Sandkaker

Her har du oppskriften på gode, gammeldagse sandkaker som smuldrer når du spiser dem. Du må gjerne fylle dem med krem og syltetøy!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre smør og mel. Tilsett mandler, egg og sukker. Arbeid deigen sammen, og la den hvile en times tid i kjøleskapet. Trykk deigen ut i formene. Stek kakene på 175 grader i 10-15 min. La dem avkjøles litt i formene før de hvelves. Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks eller i fryseboksen. Tips: Sandkaker er greie kaker å ha i huset, både i julen og ellers i året. Med litt vispet kremfløte og bær, frukt etc. blir det lekre små kremkaker til dessert eller kaffekos.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Goro
fav Tid: 30 min
Serinakaker