Sandkaker - Denne oppskriften gir ca. 35 stk.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Sandkaker

Denne oppskriften gir ca. 35 stk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre smør og mel.

Tilsett mandler, egg og sukker.

Arbeid deigen sammen, og la den hvile en times tid i kjøleskapet.

Sett stekeovnen på 175° og smør sandkakeformene godt med smeltet smør.

Trill deigen til en lang pølse og del den i like store emner.

Trill hvert emne til en kule. Trykk kulene ut i formene.

Bruk gjerne mel på hendene slik at deigen ikke klistrer seg.

Stek kakene midt i ovnen i 10–15 min, og la dem avkjøles litt i formene før de hvelves ut på rist.

Oppbevares i tett boks eller i fryseboksen.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?