Sandwich med ribbe og krydret rødkål -

Sandwich med ribbe og krydret rødkål

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Krydret rødkål Snitt rødkål fint opp. Vend inn salt, sukker, rødvinseddik, pepper, anis og fennikelfrø. Dekk til og la kålen stå i 4-5 dager. Kok opp og la kålen koke til den er mør. Smak til med salt, sukker, eddik og revet eple. Stek/rist brødskivene og smør med sennepsaioli, legg over sprøstekt ribbe, krydret rødkål, salat vendt inn med litt god olivenolje, avslutt med sennepsaioli, 1/2 brødskive og litt god olivenolje. Oppskrift: kjøkkensjef Gunnar Hvarnes, Brasserie Hansken, Oslo

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Julekrydret ribbe