Sarah Bernhardt-konfekt - Ingen vet hvor lettvint dette kan være.
Foto: Foto: Elin Vatnar Nilsen

Sarah Bernhardt-konfekt

Ingen vet hvor lettvint dette kan være.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk sjokoladen. Kok opp fløte. Dra kjelen av plata og rør inn sjokoladen til den er helt smeltet. Settes i kjøleskap noen timer (eller til dagen etter).

Skjær ferdig kransekakemasse i skiver (ca. 1.5 cm) og stek på dobbel plate på 210 grader i 5-7 minutter.

Pisk sjokoladefløten til krem (det går fort) og stryk kremen på kransekakebitene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Boller med krem