Sardiner i forkledning - Slik har du neppe spist sardiner før.
Foto: Erik Hannemann

Sardiner i forkledning

Slik har du neppe spist sardiner før.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk sylteagurkene og bland dem med remuladen i en bolle. Ha i sardinene og mos forsiktig inn i blandingen.

Kok aspargesbønnene i ett minutt i saltet vann. Sil av.

Fordel blandingen på salte kjeks, skiver av ristet bagett eller annet. Pynt med aspargesbønner.

Servér som forrett - gjerne med et lite, kaldt glass øl. Eller champagne.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravlaks