Sashimi av laks - Tynne rå skiver av laks med saus av soya, chili og ingefær. En lekker liten forrett.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Sashimi av laks

Tynne rå skiver av laks med saus av soya, chili og ingefær. En lekker liten forrett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Beregn ca. 50 gram laks per person. Kutt laksen i tynne skiver. Fordel på tallerkener. 

Del chilien på langs og skrap ut frøene. Kutt chilien på tvers i strimler.

Kok opp tre kjeler med vann, dypp chilien kjapt i hver av kjelene med vann og skyll i kaldt vann mellom hver gang. Det fjerner heten, men bevarer smaken.

Kutt ingefær i tynne strimler og skyll i kaldt vann. Kok opp soyasausen, sukkeret, chilien og ingefæren og la stå og trekke smak. Fordel lakseskiver og saus utover fat. Ha noen spirer til pynt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Ngirisushi
fav Tid: 45 min
Sushi