Sashimiruller - Rispapir får du tak i på super'n eller importbutikker. Bruk helst de minste rispapirene du får tak i slik at de ferdige rullene kan deles i to munnfuller.
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Sashimiruller

Rispapir får du tak i på super'n eller importbutikker. Bruk helst de minste rispapirene du får tak i slik at de ferdige rullene kan deles i to munnfuller.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del agurken i to og skrap ut all innmaten med en skje. Skjær agurken og de andre grønnsakene i fyrstikktynne strimler (julienne). Hakk urtene lett og skjær laksen i tynne skiver. Hell kokende vann i en ildfastform. La vannet avkjøles litt før du bløter rispapiret til det blir mykt. Legg det på tallerken og pakk med ingredienser tilsvarende to munnfuller.

Rull som en vårrull eller bare brett begge kortkantene over litt av fyllet og rull rispannekaken sammen til en rull.

Del dem i to slik at hver bit blir en munnfull.

Server med dyppeskåler med soyasaus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?