Sate Babi - Svinekjøtt på spyd -
Foto: Håkon Messel

Sate Babi - Svinekjøtt på spyd

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland ingrediensene til marinaden. Skjær kjøttet i tynne skiver, ca. 3 cm brede. Tre skivene på spyd og pensle marinaden på. Grill på 200 grader, 3-4 minutter på hver side. Serveres med chilisoyasaus som dip, og ris.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?