Scampi med chilipesto -

Scampi med chilipesto

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

300 g scampi

2 ts ingefær

1 ts salt

Pesto

2 stk chili, rød

2 fedd hvitløk

3 ss pinjekjerner

1 stk sitron

3 ss olivenolje

Annonse

Slik gjør du det:

Som en erstatning for scampi kan du bruke store reker. Tin dypfryste scampi og rens dem. Rens chilipepperne til pestoen for frø og skillevegger. Grovdel dem. Rens og grovdel hvitløkfeddene. Mos chilipepper, hvitløk og pinjekjerner sammen i hurtigmikser eller med stavmikser. Rør inn sitronsaft og spe med oljen til en fyldig saus. Varm oljen som scampiene skal stekes i, sammen med hvitløk og ingefær. Stek scampiene på begge sider til de er delikat røde, knapt 2 minutter på hver side. Bruker du rensede, kokte reker må de bare varmes raskt i oljen for ikke å bli seige. Server scampiene med pestoen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Scampi i chiliolje
fav Tid: 1440 min
Gazpacho med scampi