Schnitzel av kylling fra Piemonte -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Schnitzel av kylling fra Piemonte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Klem kyllingfiletene mellom to ark folie eller bakepapir slik at de blir flate uten å gå i stykker. Vend kyllingfiletene i hvetemel, så i sammenpisket egg tilsatt salt og pepper. Stek i en stekepanne med olje og smør, 2 min på hver side. Ta opp kyllingen og stek asparges i samme panne. Server med ruccolasalat, presset lime og tomater i terninger med ekstra virgin olivenolje over. Applesinsalat med kanel: Fjern skallet på appelsinene. Bruk en liten skarp kniv og skjær skallet av slik at du kommer inn på det gule fruktkjøttet. Skjær appelsinen i skiver og anrett på fat og dryss med kanel.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.