Slik gjør du det:
Dette blir 8 små scones
Forvarm ovnen til 200 grader. Legg bakepapir på et bakebrett.
Bland mel, sukker, bakepulver og salt I en mellomstor bolle. Skjær smøret i terninger og bland det inn i de tørre ingrediensene med en gaffel til du ikke lenger kan se non klumper av smør. Ha i yoghurt, melk og det du vil av nøtter, frukt etc. Bland til deigen blir en stor ball. Gjør dette så raskt du kan - om du knar for mye blir sconesene harde.
Klapp deigen ganske flat og rund, omtrent 3cm tykk og del opp i åtte stykker med en kniv. Legg dem på bakepapiret med litt mellomrom så de kan utvide seg. Bak i 15 minutter til de er gylne.
Server de varme med forskjellig pålegg, som rømme, pisket krem, smør, syltetøy, honning, lønnesirup...
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.