Sei i safransaus med reker og små grønnsaker -

Sei i safransaus med reker og små grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær fisken i porsjonsstykker. Rens og skjær paprika og knutekål i små terninger. Knutekål kan erstattes av kålrot eller knollselleri. Kok opp vann med fiskebuljongterning, legg i grønnsaker og fisk og la det trekke i 7-8 minutter, til fisken er gjennomkokt. Ta opp fisken og hold den varm. Rør fløte og safran i kraften og la den koke uten lokk til den koker litt inn. Eventuelt kan sausen jevnes lett med lys maisennajevner. Smak om sausen trenger ekstra salt og pepper. Bland reker og persille i sausen og hell den rundt fisken på varme tallerkener. Server kokte poteter til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?