Sei på grønnsakseng - Fisk rullet i urtemel og masse grønt gjør dette til et måltid struttende av smak og sunnhet.
Foto: Alf Børjesson

Sei på grønnsakseng

Fisk rullet i urtemel og masse grønt gjør dette til et måltid struttende av smak og sunnhet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Surr grønnsakene raskt i varm olje, hell på vann med buljongterning og kok opp. Smak til med salt. Skjær fisken i serveringsstykker. Vend dem først i egg vispet sammen med vann, deretter i hvetemel blandet med salt og urtekrydder. Stek seien i olje og smør i ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gjennomstekt. Server fisken på en seng av varme grønnsaker. Dryss persille eller gressløk over og spis brød til.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kveitesuppe