Seibiff a la Italia -

Seibiff a la Italia

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Renskjær fisken og del opp så det blir to biffer til hver. Stek disse på medium sterk varme, kun på en side ca. 3 minutter. 2. Grovhakk tomat og rødløk. Dryss over tomat, oliven, løk og persille. Krydre med salt og pepper. Sprinkle med balsamicoeddik. Dryss revet ost over til slutt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalao à la Moi